fotbollsresor england

Fotbollsresor Premier League

Fotbollsresor och Fotbollsbiljetter till Premier League
Fotbollsresor till Premier League är något som de flesta fotbollssupportrarna drömmer om. En Fotbollsresa blir oftast komplett med ett besök på en supporter bar innan matchen och en rundtur på arenan.

Att vara fotbollssupporter kan vara som att åka berg och dalbana varje helg med känslor. Oftast upplever vi detta hemma framför tv:n men det finns inget som går upp emot att vara på plats i världens bästa liga tillsammans med tusentals andra fotbollssupportrar. Att se en match live i Premier League gör att du får den där extra kärleksknuffen ännu mer närmare ditt favoritlag. Under en fotbollsresa till England kommer få utlopp för alla dina känslor på plats i England.

Vi erbjuder fotbollsresor till lag som Manchester United, Liverpool, Tottenham, Arsenal, Chelsea, Manchester City, West Ham med mera.

Världens bästa liga med klassiska klubbar
På en fotbollsresa till Premier League kan du besöka många klassiska arenor som Anfield, Stamford Bridge, Goodison Park eller Old Trafford. Bara namnet på dessa arenor gör att vi får gåshud. Premier League är världens mest populäraste fotbollsliga runt om i världen och en drömresa för många fotbollslag.

På en fotbollsresa till Premier League kan man passa på att besöka många klassiska lag som Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Liverpool med mera. Det finns även fler klubbar att besöka i England förutom dom sex största klubbarna som vi anordnar fotbollsresor till.

Res tryggt på en fotbollsresa
Att lyckas köpa fotbollsbiljetter på egen hand är i princip en omöjlighet utan kontakter. Det finns även en uppsjö av mindre oseriösa försäljare på marknaden. Vi har sålt fotbollsbiljetter och arrangerat fotbollsresor under en väldigt lång tid och kan garantera en trygghet i hela bokningsprocessen. Vi hjälper er med flyg, matchbiljetter och hotell. Vill ni även passa på att besöka en musikal eller en teater i England så är det något vi kan hjälpa er med också under er fotbollsresa. Vi ställer även samtliga resegarantier enligt kammarkollegiet som krävs enligt svensk lag för att arrangera paketresor.

Experter på fotbollsresor Premier League
Vi har i över 10 år samlat på oss en mängd erfarenhet av att arrangera fotbollsresor, träningsläger och resor. Vi kan utan att skryta kalla oss för experter. Vi har själva även besökt flertalet av våra destinationer och känner till städerna ni kommer åka på en fotbollsresa till. Vi kommer kunna guida er tips på hotell och restauranger för att förgylla er resa.

Vi känner även till vilka pubar och barer ni ska ladda upp på innan fotbollsmatchen ni ska kolla på i Premier League.

Fotbollsresor och Fotbollsbiljetter
När du bokar en fotbollsresa till Premier League med oss kan du välja mellan att köpa enbart fotbollsbiljetter, men även köpa paket med fotbollsresor med hotell och biljetter och till och med flygresor från svenska och nordiska flygplatser. Vi strävar alltid efter att hålla den bästa kvalitén på alla våra fotbollsresor och ge dig en service i världsklass.

När du bokar en fotbollsresa med oss kommer du alltid ha en och samma kontaktperson vilket är oftast unikt bland företag som arrangerar fotbollsresor. Oftast kommer du bli runt skickad bland olika personer på företaget. Men hos oss kommer du ha en och samma kontaktperson innan, under och efter din fotbollsresa.

Filtrera på vår hemsida bland fotbollsresor och vilket lag du vill se!

1992 Premier League
Premier League ä ren relativt ung fotbollsliga. Premier League startades inför säsongen 1992 då den ersatte den gamla Engelska Division 1. Tanken med att skapa Premier League var att de engelska klubbarna skulle kunna få mer pengar och man skulle kunna konkurrera mot de bästa lagen i världen. Tanken var även att med pengar skulle Premier League kunna knyta tills sig de allra bästa spelarna i världen. Premier League hade namnet FA Premier League fram till 2007 tills den engelska storbanken Barclays Bank köpte namnet på ligan och ligan bytenamn till Barclays Premier League.

När Premier League bildades betydde det att Premier League bröt sig loss från Football League. Premier League fortsatte dock att vara en del av ligasystemet med Championship som en andra division. Den nya Premier League fortsatte dock vara en del av engelsk ligafotboll där de lägst placerade lagen flyttades ner till Championship och bästa i Championshop flyttades upp till Premier League.

Svenskar i Premier League
Under årens lopp har många svenskar haft blandade framgångar i Premier League. Svenskar mottogs med måttlig respekt och mest kända citat kanske Paul Gascoigne har sakt när han skrev ”Welcome to England you Fucking Swede efter att han brutalt sparkat ner Anders Limpar.

Några av de mest kända spelarna som har spelat i Premier League är Glenn Hysén. Zlatan Ibrahimovic, Marcus Allbäck, Patrik Andersson, Jesper Blomqivst, Magnus Hedman, Klas Ingesson, Fredrik Ljungberg Victor Lindelöf, Johan Elmander och Roland Nilsson.

1990 blev göteborgaren och Blåvitt legenden engelsk mästare med Liverpool och 1991 blev Anders Limpar mästare med Arsenal. Glenn Hysen tog ligatiteln tillsammans med flera liverpool legendarer som John Barnes, Ian Rush, Peter Beardsley och Steve McMahon.

Anders Limpar vann ligaguldet med Arsenal 1991 och The Double två år senare. Anders Limpar var oftast spelgeniet i Arsenal och kallades ”Sveriges Maradona”

Fredrik Ljungberg Arsenal
Den svensk som kanske har gjort störst avryckt i Arsenal och Premier League bland svenskarna är kanske Fredrik Ljungberg. Fredrik Ljungberg var en storstjärna i Premier League och en viktig kugge i Arsene Wengers lagbygge. Fredrik Ljungberg vann två ligatitlar och tre FA-cuptitlar med Arsenal och många svenskar började hålla på Arsenal för Fredrik Ljungberg var så framträdande.

Arsenal har under många år var ett av de mest besökta lagen för fotbollsresor bland svenskar.

Comments are closed.